• Norge
 • Hoteller Smådalshø

Smådalshø: Hoteller

Smådalshø: Hoteller

 • Sulheim Vertsgård

  Sulheim Vertsgård

  16,4km fra Smådalshø

  Disse leilighetene ligger på et gårdsbruk fra 800-tallet i Bøverdalen, og har eget kjøkken og gratis Wi-Fi. Lom sentrum ligger 15 minutters kjøring unna.

 • Fossheim Hotel Lom

  Fossheim Hotel Lom

  16,5km fra Smådalshø

  Historiske Fossheim Hotel ligger i en bygning fra 1897 i Lom. Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med eget bad og kabel-TV. Lom stavkirke ligger 100 meter unna.

  Fra 1195,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Nordal Turistsenter

  Nordal Turistsenter

  16,5km fra Smådalshø

  Nordal Turistsenter ligger i Lom, mellom Jotunheimen og Reinheimen, og er bygget i tradisjonell, rustikk stil med lys og moderne innredning. Her tilbys du gratis Wi-Fi på hele bygningen samt en à la carte-restaurant.

  Fra 850,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Andvord Gard

  Andvord Gard

  16,6km fra Smådalshø

  Andvord Gard ligger på en gård fra 1700-tallet i tradisjonelle norske omgivelser, og tilbyr romslige og rustikke rom. Alle rommene har kostnadsfri Wi-Fi og eget bad med dusj. Du finner Lom stavkirke 800 meter unna.

  Fra 2400,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Hindsæter

  Hindsæter

  17,7km fra Smådalshø

  Dette landlige hotellet ligger i en trebygning fra slutten av 1800-tallet i Vågå, 60 km fra Otta. Her tilbys tradisjonell norsk mat, velværeavdeling samt utsikt over Jotunheimen og elven Sjoa. Rommene på Hindsæter har eget bad med dusj.

  Fra 1450,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Elveseter Hotell

  Elveseter Hotell

  21,0km fra Smådalshø

  Denne familieeide fjellstua ligger i Bøverdal, 25 km fra Jotunheimen nasjonalpark. Hotellet har en restaurant på stedet og et privat kunstgalleri, og tilbyr individuelt innredede rom. Wi-Fi er gratis i fellesområdene.

  Fra 1100,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Jotunheimen Feriesenter

  Jotunheimen Feriesenter

  23,3km fra Smådalshø

  Jotunheimen Feriesenter ligger i Heidal, og tilbyr avgiftsfri parkering og hytter med kjøkken samt felles eller eget bad. Lemonsjøen skisenter ligger 4 km unna. Alle hyttene på Feriesenter Jotunheimen har sittehjørne og terrasse.

  Fra 470,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Leirvassbu Fjellstue

  Leirvassbu Fjellstue

  28,6km fra Smådalshø

  Denne fjellstuen ved bredden av Leirvatnet ligger omgitt av et fantastiske fjellandskap og skiløyper. Lom ligger 45 km unna, og en restaurant fins på stedet. De enkle rommene på Leirvassbu Fjellstue har utsikt over fjellene, og enkelte har eget bad.

  Fra 655,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Vågå Hotel

  Vågå Hotel

  29,5km fra Smådalshø

  Vågåmo Hotel ligger en 2-minutters gange fra Vågåmo sentrum. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi samt rom med flatskjerm-TV og eget bad.Vågå stavkirke fra 1600-tallet ligger 200 meter unna.

  Fra 981,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Nordre Ekre Gardshotell

  Nordre Ekre Gardshotell

  36,5km fra Smådalshø

  De sjarmerende tømmerhusene på Nordre Ekre Gardshotell ligger i Heidal, midt i Gudbrandsdalen. Alle rommene er individuelt innredet, og har gratis Wi-Fi.

  Fra 1390,00NOK/natt

  Bestillinger