Namsos: Hoteller

Namsos: Hoteller

 • Børstad Hotel

  Børstad Hotel

  0,1km fra Namsos

  Børstad Hotel ligger sentralt til i et rolig område i Namsos. Hotellet har gratis parkering, rom med flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Namsos Storsenter ligger en 5-minutters spasertur unna.

  Fra 950,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Tino's Hotel

  Tino's Hotel

  0,2km fra Namsos

  Tinos Hotell ligger ved Namsos Storsenter, innen lett gangavstand fra Namsenfjorden og Namsos sentrum. Hotellet tilbyr kostnadsfritt trådløst Internett og en italiensk restaurant. Alle gjestrommene på Tinos har TV og eget bad.

  Fra 1000,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Scandic Rock City

  Scandic Rock City

  0,5km fra Namsos

  Scandic Rock City Hotel ligger i Namsos sentrum, rett ved siden av Rock City, messesenteret og ressurssenteret for pop og rock. Her tilbys gratis Wi-Fi og moderne rom med flatskjerm-TV. Namsenfjorden er 100 meter unna.

  Fra 1049,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Overhalla Hotel

  Overhalla Hotel

  22,2km fra Namsos

  Dette hotellet ligger i Overhalla i Namdalen, 20 kilometer fra Namsos. Her er det gode fiskemuligheter, og du kan bli med på utflukter med laksefiske i elven Namsen.

  Fra 1050,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Grong Gård Guesthouse

  Grong Gård Guesthouse

  38,3km fra Namsos

  Grong Gård Guesthouse ligger i en bygning fra tidlig 1700-tall, og tilbyr gratis Wi-Fi, gratis parkering og enkle rom med eget bad og dusj. Grong sentrum er 1,2 km unna.

  Fra 595,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Grong Vandrerhjem

  Grong Vandrerhjem

  39,6km fra Namsos

  Dette vandrerhjemmet ligger 500 meter fra sentrum av Grong, og tilbyr gratis Wi-Fi og lett tilgang til laksefiske i Namsen. Du finner gjeste-PC, vaskemaskin og lekeplass på stedet.

  Fra 340,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Botel Engen

  Botel Engen

  39,7km fra Namsos

  Dette gjestgiveriet ligger kun 200 meter fra elven Namsen, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og parkering. Et felles kjøkken er tilgjengelig, og alle rommene har flatskjerm-TV og eget bad.

  Fra 675,00NOK/natt

  Bestillinger