Loftet: Hoteller

Loftet: Hoteller

 • Leirvassbu Fjellstue

  Leirvassbu Fjellstue

  10,5km fra Loftet

  Denne fjellstuen ved bredden av Leirvatnet ligger omgitt av et fantastiske fjellandskap og skiløyper. Lom ligger 45 km unna, og en restaurant fins på stedet. De enkle rommene på Leirvassbu Fjellstue har utsikt over fjellene, og enkelte har eget bad.

  Fra 655,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Elveseter Hotell

  Elveseter Hotell

  10,9km fra Loftet

  Denne familieeide fjellstua ligger i Bøverdal, 25 km fra Jotunheimen nasjonalpark. Hotellet har en restaurant på stedet og et privat kunstgalleri, og tilbyr individuelt innredede rom. Wi-Fi er gratis i fellesområdene.

  Fra 1100,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Sulheim Vertsgård

  Sulheim Vertsgård

  20,2km fra Loftet

  Disse leilighetene ligger på et gårdsbruk fra 800-tallet i Bøverdalen, og har eget kjøkken og gratis Wi-Fi. Lom sentrum ligger 15 minutters kjøring unna.

 • Skjolden Vandrerhjem

  Skjolden Vandrerhjem

  31,1km fra Loftet

  Du finner dette vandrerhjemmet innen 200 meter fra Mørkridselven samt 3 km fra Skjolden og Sognefjorden. Vandrerhjemmet tilbyr tradisjonell norsk mat, en TV-stue og rom med eget bad. Wi-Fi er kostnadsfritt overalt.

  Fra 755,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Vassbakken Kro og Camping

  Vassbakken Kro og Camping

  31,1km fra Loftet

  Dette overnattingsstedet ligger ved den naturskjønne Sognefjorden, 3 km fra Skjolden, og tilbyr hytter med kjøkkenfasiliteter samt en tradisjonell norsk restaurant med bar og en møblert terrasse.

  Fra 690,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Andvord Gard

  Andvord Gard

  31,2km fra Loftet

  Andvord Gard ligger på en gård fra 1700-tallet i tradisjonelle norske omgivelser, og tilbyr romslige og rustikke rom. Alle rommene har kostnadsfri Wi-Fi og eget bad med dusj. Du finner Lom stavkirke 800 meter unna.

  Fra 2400,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Nordal Turistsenter

  Nordal Turistsenter

  32,0km fra Loftet

  Nordal Turistsenter ligger i Lom, mellom Jotunheimen og Reinheimen, og er bygget i tradisjonell, rustikk stil med lys og moderne innredning. Her tilbys du gratis Wi-Fi på hele bygningen samt en à la carte-restaurant.

  Fra 850,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Fossheim Hotel Lom

  Fossheim Hotel Lom

  32,1km fra Loftet

  Historiske Fossheim Hotel ligger i en bygning fra 1897 i Lom. Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med eget bad og kabel-TV. Lom stavkirke ligger 100 meter unna.

  Fra 1195,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Skjolden Hotel Luster

  Skjolden Hotel Luster

  33,1km fra Loftet

  Dette hotellet ligger i Skjolden sentrum og har utsikt over Sognefjorden, en restaurant, avgiftsfri parkering og rom med gratis Wi-Fi. Urnes stavkirke fra 1100-tallet ligger 30 km unna.

  Fra 1000,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Pollfoss Gjestehus & Hotel

  Pollfoss Gjestehus & Hotel

  39,0km fra Loftet

  Dette familiedrevne hotellet ligger i en bygning i chalet-stil fra slutten av 1800-tallet. Stryn Skisenter er en 45-minutters kjøretur unna. Her kan du spise lokal mat, benytte deg av gratis Wi-Fi og besøke et lokalhistorisk museum.

  Fra 725,00NOK/natt

  Bestillinger