• Norge
 • Hoteller Fefor (Bunn)

Fefor (Bunn): Hoteller

Fefor (Bunn): Hoteller

 • Hollandsk Gjestehus

  Hollandsk Gjestehus

  0,5km fra Fefor (Bunn)

  Dette vertshuset ligger ved vannet i Gudbrandsdalen, omtrent en 5-minutters spasertur unna togstasjonen Vinstra. Vertshuset tilbyr en restaurant, en frodig hage og kostnadsfri Wi-Fi overalt.

  Fra 790,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Sødorp Guesthouse

  Sødorp Guesthouse

  1,8km fra Fefor (Bunn)

  Sødorp Gjestgiveri ligger like ved E6, 30 km fra Otta. Hotellet tilbyr rimelig innkvartering med gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og gratis bruk av vaskerom. De praktiske rommene på Guesthouse Sødorp har flatskjerm-TV, vannkoker og eget bad.

  Fra 795,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Fefor Høifjellshotell & Hytter

  Fefor Høifjellshotell & Hytter

  8,8km fra Fefor (Bunn)

  Dette hotellet ligger i Jotunheimen, ved bredden av Feforvannet i Vinstra. Her tilbys kostnadsfri Wi-Fi og innendørsbasseng. Alle rommene på Fefor Høifjellshotell og Hytter har satellitt-TV-kanaler, lenestoler og eget bad.

  Fra 895,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Gålå Høgfjellshotell

  Gålå Høgfjellshotell

  10,4km fra Fefor (Bunn)

  Dette fjellhotellet har direkte adgang til de 15 skibakkene i Gålå, og ligger 20 minutters kjøring fra Vinstra. Her tilbys sommeråpent basseng, sykkelutleie og gratis Wi-Fi.

  Fra 1570,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Sjoa Gjestehus & Vandrerhjem

  Sjoa Gjestehus & Vandrerhjem

  15,2km fra Fefor (Bunn)

  Dette gjestgiveriet ligger i bygda Sjoa, hvor elvene Sjoa og Gudbrandsdalslågen møtes. Gjestgiveriet har rom med eget bad, kostnadsfri Wi-Fi og fullt utstyrt felleskjøkken. Du kan slappe av ved peisen i den koselige TV-stuen.

  Fra 690,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Rondaplassen

  Rondaplassen

  16,1km fra Fefor (Bunn)

  Rondaplassen ligger 2 km fra Rondane nasjonalpark, og tilbyr leiligheter og hytter med gratis Wi-Fi og eget kjøkken eller kjøkkenkrok. Alle boenhetene på Rondaplassen har sittehjørne med TV, og flesteparten har fjellutsikt. Noen har flatskjerm-TV.

  Fra 390,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Hotel Rondablikk

  Hotel Rondablikk

  17,0km fra Fefor (Bunn)

  Dette hotellet har en vakker beliggenhet ved foten av Rondane nasjonalpark, omgitt av fjell, og tilbyr gratis Wi-Fi, en restaurant, en terrasse med nydelig utsikt og avgiftsfri parkering.

 • Venabu Fjellhotell

  Venabu Fjellhotell

  19,9km fra Fefor (Bunn)

  Venabu Fjellhotell er omgitt av tur- og langrennsløyper, og tilbyr tradisjonell norsk mat, kostnadsfri tilgang til badstue og kostnadsfri Wi-Fi i fellesområdene. Rondane nasjonalpark ligger 4 km unna.

  Fra 990,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Bustad Hyttetun

  Bustad Hyttetun

  20,1km fra Fefor (Bunn)

  Bustad Hyttetun ligger omgitt av naturen i den lille landsbyen Skåbu, mellom Jotunheimen nasjonalpark og Rondane nasjonalpark, og tilbyr hytter og panoramautsikt over fjellene.

  Fra 400,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Spidsbergseter Resort Rondane

  Spidsbergseter Resort Rondane

  20,4km fra Fefor (Bunn)

  Dette hotellet ligger omgitt av tur- og langrennsløyper, 3 km fra Rondane nasjonalpark. Her tilbys du lokal mat og et stort spa. Alle rommene har flatskjerm-TV. Alle rommene på Spidsbergseter Resort Rondane har et sittehjørne, eget bad og kabel-TV.

gå til side 
Neste