• Norge
 • Hoteller Dælenenga

Dælenenga: Hoteller

Dælenenga: Hoteller

 • Anker Apartment

  Anker Apartment

  0,2km fra Dælenenga

  Anker Apartment ligger på livlige Grünerløkka i Oslo, og tilbyr lyse rom med gratis Wi-Fi. Birkelunden trikkeholdeplass ligger en 4-minutters spasertur unna. Rommene på Anker har felles eller eget bad.

  Fra 172,50NOK/natt

  Bestillinger
 • Grüner Apartments

  Grüner Apartments

  0,8km fra Dælenenga

  Grüner Apartments ligger i Oslo, en 10-minutters spasertur fra Naturhistorisk museum, og tilbyr leiligheter med klimaanlegg, kjøkkenutstyr, flatskjerm-TV og kostnadsfri Wi-Fi.

  Fra 850,00NOK/natt

  Bestillinger
 • PS:hotell

  PS:hotell

  0,9km fra Dælenenga

  Det miljøvennlige PS:hotell ligger i det voksende Vulkan-området i Oslo, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med klimaanlegg og eget bad med dusj. Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen på PS:hotell.

  Fra 690,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Scandic Vulkan

  Scandic Vulkan

  0,9km fra Dælenenga

  Scandic Vulkan ligger like ved Akerselva og den populære Mathallen, 5 minutters gange fra den trendy bydelen Grünerløkka. Hotellet har rom med flatskjerm-TV med satellittkanaler og gratis Wi-Fi.

  Fra 999,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Akers Have Apartments

  Akers Have Apartments

  0,9km fra Dælenenga

  Akers Have Apartments ligger på Grünerløkka, og tilbyr lyse boenheter med kostnadsfri Wi-Fi, flatskjerm-TV og vaskemaskin. Akers Have Apartments har gulv-til-tak-vinduer, elegante stuer og velutstyrte kjøkken.

  Fra 804,60NOK/natt

  Bestillinger
 • Chateau Apartments

  Chateau Apartments

  0,9km fra Dælenenga

  Dette rolige leilighetshotellet i den trendy bydelen Grünerløkka ble bygget i 2010, og ligger en 5-minutters trikketur fra Oslo sentrum. Alle leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken og kostnadsfri Wi-Fi.

  Fra 850,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Anker Hostel

  Anker Hostel

  1,1km fra Dælenenga

  Anker Hostel ligger 800 meter fra Oslo sentralstasjon og Karl Johan. Her tilbys du rom på budsjettet i Oslo sentrum. De fleste rommene har tilgang til kjøkkenkrok. På Anker finner du en kaffebar med TV, et vaskerom og en snackbutikk.

  Fra 234,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Anker Hotel

  Anker Hotel

  1,1km fra Dælenenga

  Dette hotellet ligger en 15-minutters spasertur fra den travle Karl Johans gate i Oslo, og tilbyr en lobbybar med en liten hage, kostnadsfri Wi-Fi og fargerike rom med flatskjerm-TV.

  Fra 900,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Comfort Hotel Xpress Youngstorget

  Comfort Hotel Xpress Youngstorget

  1,4km fra Dælenenga

  Dette elegante hotellet ligger like rundt hjørnet fra Rockefeller i Oslo sentrum, og tilbyr gratis Wi-Fi og moderne rom med HDTV med kabelkanaler. Alle rommene på Comfort Hotel Xpress Youngstorget har moderne design.

  Fra 679,00NOK/natt

  Bestillinger
 • Best Western Kampen Hotell

  Best Western Kampen Hotell

  1,6km fra Dælenenga

  Best Western Kampen Apartment Hotel ligger 300 meter fra Tøyen T-banestasjon og Munch-museet, og tilbyr gratis Wi-Fi. Rommene har flatskjerm-TV, og leilighetene har eget kjøkken.

  Fra 749,00NOK/natt

  Bestillinger
gå til side 
Neste