Aten: Hoteller

Aten: Hoteller

 • Jason Inn

  Jason Inn

  0,4km fra Aten

  Jason Inn ligger 10 minutters gange fra Athens historiske sentrum, og tilbyr en rikholdig frokost i restauranten på takterrassen med utsikt over Akropolis. T-banen ligger 100 meter unna.

  Fra 62,00EUR/natt

  Bestillinger
 • City Circus Athens

  City Circus Athens

  0,5km fra Aten

  City Circus Athens har en takterrasse og en bar/restaurant, og ligger bare 300 meter fra Thission-området og innen 350 meter fra tunnelbanestasjonen Monastiraki.

  Fra 22,50EUR/natt

  Bestillinger
 • Phidias Hotel

  Phidias Hotel

  0,6km fra Aten

  Phidias Hotel ligger i gågaten i Apostolou Pavlon, 250 meter fra Akropolis og 100 meter fra Thision metrostasjon, og har bar og rom med klimaanlegg og gratis Wi-Fi.

  Fra 80,00EUR/natt

  Bestillinger
 • Evripides Hotel

  Evripides Hotel

  0,7km fra Aten

  Evripides har en sentral beliggenhet i Athen, i nærheten av Akropolis og i kort gangavstand fra Plaka. Du har tilgang til takterrassen med panoramautsikt over byen. Alle rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, kjøleskap, safe og klimaanlegg.

  Fra 54,00EUR/natt

  Bestillinger
 • Athens Odeon Hotel

  Athens Odeon Hotel

  0,7km fra Aten

  Athens Odeon ligger i den sentrale gaten Piraeus, i gangavstand fra Monastiraki-området og diverse T-banestasjoner. Hotellet tilbyr elegante rom med gratis Wi-Fi.

  Fra 45,00EUR/natt

  Bestillinger
 • Mc Queen

  Mc Queen

  0,7km fra Aten

  Mc Queen ligger i sentrum av Athen, under en 6-minutters spasertur fra Keramikos metrostasjon og det livlige Gazi-området. Sentralstasjonen ligger i nærheten. Wi-Fi er tilgjengelig overalt.

  Fra 54,81EUR/natt

  Bestillinger
 • Hotel Thissio

  Hotel Thissio

  0,7km fra Aten

  Fra 98,00EUR/natt

  Bestillinger
 • Pella Inn Hostel

  Pella Inn Hostel

  0,7km fra Aten

  Pella Inn ligger kun en 2 minutters spasertur fra torget Monastiraki, hvor du finner flere restauranter, barer og det populære loppemarkedet i Athen.

  Fra 15,00EUR/natt

  Bestillinger
 • Apollo Hotel

  Apollo Hotel

  0,7km fra Aten

  Apollo Hotel ligger i Athen sentrum, 100 meter fra metrostasjonen Metaxourgio og 2 km fra Akropolis. Hotellet har en snackbar i øverste etasje med utsikt over Parthenon. Rommene har gratis Wi-Fi.

  Fra 50,00EUR/natt

  Bestillinger
 • Hotel Rio Athens

  Hotel Rio Athens

  0,7km fra Aten

  Dette hotellet har en gunstig beliggenhet i en rolig gågate ved Κaraiskaki-plassen, nær tunnelbanestasjonen Metaxourghio og den internasjonale togstasjonen. Det flerspråklige personalet er tilgjengelig døgnet rundt.

  Fra 47,00EUR/natt

  Bestillinger
gå til side 
Neste